Alutech Door Norge – norsk hovedagent for Alutech garasjeporter og industriporter

Alutech porter, kvalitet i alle ledd

Alutech Door Norge as jobber tett sammen med Alutech Group of Companies. Dette sikrer kvalitet og service for fremtiden. Alutech er en av Europas største og beste leverandører av industriporter og garasjeporter.

Alutech Group of Companies

Alutech’s historie startet i 1996 fra et lite selskap med 6 ansatte. I dag er Alutech et selskap med tusenvis av ansatte i 30 bedrifter fordelt på ulike land. Den sterke veksten er ledsaget av kvalitativ utvidelse av konsernet og optimalisering av nye produksjonslinjer, samt innføring av ny teknolog for å fremme nye produkter.

ALUTECH sin oppgave

Hovedfokus til Alutech er å produsere og tilby folk et rimelig kvalitetsprodukt, som gjør livet mer behagelig og verden rundt oss mer herlig. Denne intensjonen blir realisert i nært samarbeid med deres partnere, som gir alle muligheten til å utvikle og lykkes sammen med dem.

Altomfattende kvalitet

Kvalitet er alltid i fokus. Kvalitet i hele ALUTECH systemet, og hver av komponentene i særdeleshet. Kvalitet på alt som gjøres og hvordan det gjøres. Kvalitet i alle ledd.

Proff-teamet

ALUTECH suksessen er fremfor alt et resultat av et godt konsolidert team av dyktige likesinnede personer, som alle er opptatt av å nå fastsatte mål. De jobber gjerne også for å levere mer enn lovet.

Systematisk tilnærming

Alt utføres på en systematisk og samvittighetsfull måte, og det vektlegges at alle vedtak som fattes skal videreføres på en mest effektiv måte.

Kunnskap og intelligens

Alutech ønsker å være overlegne i alt de anstrenger seg etter, og kontinuerlig berike sin kunnskapsbase, samt utvikle og anvende avansert teknologi fra ledene selskaper i ulike felt.

Vi søker importører

Vil du bli en del av vårt team? Vi søker selvstendige importører i Norge. Ta kontakt for info om ledige områder der vi ønsker etablering av importør.

Kontakt oss

Om Alutech Group of Companies

Klikk deg videre nedenfor for mer informasjon på hovedsidene for Alutech.

Les mer

Presentasjon av fabrikken hos Alutech