Fyll ut skjema og motta tilbud fra din nærmeste leverandør.


En velfungerende garasje må ha en god og driftsikker garasjeport som skal vare i mangfoldige år fremover uten bekymringer som korrosjon, stor slitasje eller motorhavari.

Direkte import til en forhandler nær deg.
Garasjeportene blir uten mellomledd sendt direkte fra fabrikk til en forhandler i ditt området. Slik kan vi holde en vesentlig lavere pris i forhold til kvalitet enn konkurentene.

Produseres på en av Europas største fabrikker.
Fabrikken med kapasitet på 300.000 porter i året ligger i Minsk Hviterussland. Ingenting er ovelatt til tilfeldighetene. Det stilles store krav til nøyaktighet og sporbarhet. Produksjonslinjen er tysk og det samme er eierene.

Markedets beste overflatebehandling
Fra 2017, eneste leverandør med polyuretan forstereket med polyamid partikler (PUR-PA) overflate. PUR-PA er suveren med tanke på korrosjon og fargeekthet. Man slipper å bekymre seg for rust og falming av overflate, noe som er spesiellt viktig nå med mange mørke porter i markedet. Mørk grå skal være mørk grå, ferdig snakka.

5 paneltyper med opp til 13 standardfarger.
Over 40 variasjoner av standardpanel/farger, de fleste uten pristillegg. I tilleg kan alle paneltyper lakkes i RAL eller DB farger, da blir det fort 1000vis av valg slik at vi best mulig kan tilpasse porten til DIN garasje. Av samme grunn har vi sjeldent porter på lager, vi ønsker at porten blir tilpasset ditt behov og ikke at ditt behov må tilpasses vårt lager. Du får det du vil ha.

“Alle” beslagtyper tilgjengelig
Høgt, lavt, skrått, standard, vertikal, lavt skrått, osv.. Vi har alle typer beslag til ditt behov i portstørrelser opp til 9m bredde og 7m høyde og kanskje større hvis nødvendig. Fortell oss ditt behov så finner vi løsningen.

Alle typer motorer
Vi har også alle typer motorer. I tillegg til hele produktporteføljen til Marantec, kjent for særdeles høy driftsikkerhet og kvalitet, kan vi nå med stolthet introdusere vår egen nye prisvinnende Alutech Levigato. Levigato vant RedDot design award 2018. Drivverket er kjent og gjennomprøvd i en årrekke. Det beste fra to verdener.

Vi har det du er på jakt etter for en rimelig penge. Fyll ut skjema etter beste evne. Hvis du ønsker befaring eller hjelp til måltakning trenger vi bare navn og nummer. Har du all info kan vi sende tilbud direkte.

Fyll ut skjema under så er du ett skritt nærmere en bekymringsløs hverdag.